jom exchange link >.

Saturday, October 30, 2010

SeLaMaT hARi tUa SaHabaT!

salam alaik~

ari ni 30/10/2010 ulangtahun kelahiran sahabat aku  miss sadiq

sukacita dimaklumkan entri ni khas untuk beliau je. jom nyanyi sama2 ngn aku:

allah selamatkan kamu...
allah selamatkn kamu..
allah selamatkan nur sadiqah bt roslan..
allah selamatkan kamu........



p/s: untuk aina jgk sbb ari 2 besday kamoo aku lpa nk post kt bloggie nih..hehe
nur iema

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

3 comments:

miss sadiq! said...

wowww husnul !
ader entri pasal aku lah !
sob3.. ko nie wat aku touching lor..
i lap u so strong lah !!
thnx u bery much sahabat !
:')

miss sadiq! said...

wowww husnul !
ader entri pasal aku lah !
sob3.. ko nie wat aku touching lor..
i lap u so strong lah !!
thnx u bery much sahabat !
:')

seri said...

amboi sadiq ! excited sampai post dua kali noo ~
emm, aku punya takda pun?

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~