jom exchange link >.

Sunday, October 24, 2010

aku nk mandi la!!!!!


sabun mandi kena kebas orang!!! dah la aku balik penat2.. p study grup dari kul 9 pagi td ni kul 10 malam baru balik.. taw2 je la bau macam mana dh.. hangin gegila nk mandi ada orang kebas sabun lak... tension taw dakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  waterfish lu! gua sumpah lu jadi mangkok jamban! biar puas hati gua...! kalau pagi sok ko xletak balik shower cream aku, ciap la ko..aku doakan ko fail exam(klu bebudak aras ni gk)... heran aku sabun pon nk curik.apa selama nie ko mandi xsabun ke? nk guna amek jela. then letak r balik.. yang 2 pon kena ajaq ke? dasar kuang ajaq! huh! aku xsuka maki2 org ni, sekali keluar hamek kau..

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

3 comments:

Panglima7 said...

Jangan stress stress Iema...nanti saya belikan sabun mandi...brand ape? hehehe

miss sadiq! said...

sabun pun nak curi??
watthefishcake tul..
huh.

seri said...

hahhaha, waktu sem satu ea? yang kita study tu?

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~