jom exchange link >.

Friday, October 8, 2010

Pakaian Tradisional The Contest


~salam y'll~

contest lagik!!
kali ni aku nk join contest cik fieza..

slalu aku tgk contest je, terus bca syarat2 contest,
tp bila singgah blog cik fieza yg comel ni *bodek cikit hehe
aku ushar blog ia dulu.
korang nk tawu knapa?
g la blogwalking ke blog beliau ye.
mls sgt ampa, bkn swuh jln btol2 pn.





fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/




berbalik kepada contest...
syarat contest ni xda lah ssh mna pn.
sila baca sendiri.

contest ni memerlukan peserta utk pkai baju tradisional
bapak skema ayat!
dan yg pkai bju tradisional 2 mstilah y'll.
cm sama ja mkna ayt ats ni.aku wt rephrasing k
bukan org lain ea.
dan yg plg aku suka,
letak le bnyk mna gambo y'll nak,
edit ke xedit ikut suka..ngeh3...

gambar2 yg aku pertaruhkan:


1st~

ayu abes dh nie!

2nd~
adores me!!! hak3

3rd~
aloo..baju ni x alter g, x fit r.. sob..sob..


lpa plak..
nk tag:
syahir
husna
budak chubby


credit 2: miss sadiq
thanks sadiq!!

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

5 comments:

diqie said...

terbaik lah!
cantek! :)

nur iema said...

thanks sadiq..mka aku nmpk cm kanak2 rebina pn ada.hak3

hafidzah hafidz said...

CEK!! hehehe..syarat semua cukup..the scond pic nampak cantek sangat..nice kebaya, pose pown gud! hehe..thx ea join contest fieza..XoXo =)

nur iema said...

thanks fieza..

malu la i, u puji2...*blushing..
hak3

nur iema said...
This comment has been removed by the author.

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~