jom exchange link >.

Tuesday, October 5, 2010

nfahk's GIVEAWAY

~salam y'll~


contest lagi???errr..meh nk story~
tgh aku ber-blogwalking td, aku ter-singgah kt blog cik nfahk
ape yg aku ushar??
tentulah nfahk's GIVAWAY-nya!!!!!!!!!!!
sape xnk benda free kembangkan idung cepat!!

syarat2-nya mmg sgt simple.
1. follow blog beliau ::::::::::::: dah
2. post satu entry sticky mode pny bertajuk seperti tajuk entri aku ni.
*sticky mode ni cena ea? cicakman aku taw ler
tag kawan: aku nk tag...........
*korang lagi...sori ea.
:::::::::::::::::::::::::::: dah
3. letak link blog cik penganjur.


::::::::::::::::::::::: dah
4. letak banner dlm entri dan side bar.:::::::::::::::::::::::::: settle
5. tinggalkn link post kita kt cmnt box beliau.

adiah-nya misteri sebab kita xtaw dia nk bg apa.
tarikh ttup pnyertaan smpai 17 Oktober ni je k.

mudah kn??
tnggu apa lg? jom serbuuu!!!!!!!!

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

1 comment:

nfahk said...

thanx dear.. tak yah la sticky mode sangat.. hehe.. i tak kesah punye..and penyertaan u dah updated! :)

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~