jom exchange link >.

Tuesday, October 12, 2010

elok dah penipu kena tipu;haha

~salam y'll~

merujuk kepada rencana mingguan malaysia.

sblum aku taep pape, aku nk gelak guling2 dulu boleh x??
hakhakhakhakhakhakhakhak......dh2..putus urat perut aku kang.
aku gelak gila sebab ni ha......


rencana dalam mingguan m'sia 2 ckp yg pelajar2 ni menipu..
sebab bdk2 ni smua student utp je..
kat Tronoh, Perak...bukan Toronto seperti yg siarkan dlm paper tuh...
pihak akhbar 2 agak bengang la kn..student2 2 tipu diorang...

aku rsa lucu sangat. kalau menda kecik cm ni pn akhbar 2 xdpt detect kesahihan maklumat ni,
kesahihan berita2 yg lain lg la xleh pcaya...
tambah2 bila da kaitan ngn politik...tmbah2 lak akhbar arus perdana smua pro-kerajaan. ini fakta.
aku ckp xmnyebelahi mna2 pihak..
just a common sense aku la...

student2 2 mmg la bersalah jgk sbb tipu..
tp kalau tny student2, kitorg rilek je...
tronoh jd toronto..
ulu kinta jadik UK
bota jd Boston
parit jadik Paris
rilek sudaaa...
xyah dok melatah lebih2.

pendapat aku la: utusan tipu rakyat rilek je, rakyat tipu utusan xkan dh nk melenting kot??
hahahaha...

aku suka yan pny quote:

"Orang bijak pandai menipu, orang bijak takkan mudah tertipu"

nur iema


sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

3 comments:

~qiFFara~ said...

hahahaha..lawak gak nih!!!

haha..senang nye kene tipu?

kak ina kl said...

tak baik tau kecik-kecik menipu..sabar ajerlah..

seri said...

kekeke, ukm ? uk je laa kan, hoho

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~