jom exchange link >.

Friday, October 1, 2010

aku dan mereka~

~salam y'll~

ckp direct je la ye.
aku pny entri kali ni sebab nk masuk kontest


jmpa contest ni time g blogwalking..
lalala~



besar pny!!

setelah godek2 sana..godek2 sini
akhirnya aku jmpa gk pic yg sesuai..

gambar ni di ambil time hari graduasi skolah..
2 la aku ckp aku dh graduate korang xnk pcya.
ni aku letak gambaq seketoi..

besh giler kowt time ni.
semua pakat2 wt baju baru khas utk majlis ni je.
ala2 emmy award lak lagaknya..haha

aku pilih warna ijau, soft n gentle je.
oh lpa nk kenalkan.
dari kiri: fika, wan, am@amalina, and aku yg plg kanan.

perasan x mka aku cm xnk cnyum je??
aku tgh gelisah carik cik abg, dok mna ntah!
hak3..
agak gedik di situ ye~

nak tag:

*korang lagik..

jom ramai2 join contest ni!!

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~