jom exchange link >.

Thursday, September 30, 2010

maKan FreE!!

~salam y'll~

aku tersangatlah hepinya skrg..
knapa??? sebab aku xmkn ubat g
sebab aku kenyang sesangat.
kat pusan(pusanika UKM) ada jamuan raya..
jimat dh fulus aku utk dinner ari ni..hahaha
sapa xsuka makan free angkat tgn???
hahaha...aku taw xda org angkt tgn..bajet aku leh nmpk korang
 giler meriah r kt pusan..ye la peluang mkn free ni time jamuan raya je..
ari ni pusan, sok kt fac mna lak?? aku nk g serbu nih!! hak3...

ape menu jamuan 2?? oh lpa lak nk cite ek..
ade bihun goreng, nasik goreng, rendang ayam, sate
nasik impit, kambeng pn ade!..aku ulang K.A.M.B.I.N.G..
tp bkn kambeng idup r..kambeng panggang kot..
dan xdilupakan juga da cendol dan aer kiwi kalau korang tercekik..

tp malangnya aku xda kmera utk wt korang jeles tgk aku mkn..
niat buruk gila.

daaa..

p/s: tgn aku bau kambeng lg doe
sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

2 comments:

miss sadiq! said...

gila melantak ko kan dari pagi smpai lah ke petang!!
bape byk kcal ko amek hah??
hehhehe..

nur iema said...

agak bnyk r..xpe..chubby cket bawu cdap pluk! hak3

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~