jom exchange link >.

Saturday, September 18, 2010

cOnTesT HaRi RaYa

~salam y'll~
contest hari raya???
ye la.. ni 1st contest yg aku join since jd blogger nih...
sbnrnya aku pn xtaw ada menda2 contest nie...
nk di jadikan cita ari 2 aku blogwalking sana sini jmpalah
ngn blog cik norizan yg organize contest ni...

aku pn cadang nk join la...cuba nasib kan...
rugi klu xcuba...
lg pn syarat2 contest xda lah berat sgt =)


1.terbuka kepada orang yang mempunyai blog--> ye aku ada blog yg cumel *perasan

2.perempuan sahaja--> aku rsa aku pmpn..hak3 *biol ape ntah


3.tangkap gambar anda jangan bagi terlepas,
maximum 1-2 keping sahaja--> ok bnyk keping ada..

4. tampal gambar anda di dinding entry yang anda buat
untuk contest hari raya nie --> bereh..hehe

5.selepas itu, tinggalkan tapak kaki blog anda di entry nie
--> ni aku pandai wt jgk.hehe

6.tampal jugak pic yang kat ats tue, --> pic aku dh tampal ats 2...


7.tarikh tutup penyertaan sehingga 10/10/2010 --> ya blum ttup lg...


*pemenang akan dinilai dengan cara anda berhias di hari raya*


orait aku layak join contest ni..hek3...

dua gmbar bertuah yang jdik plihan :
raya tahun ni 1st time aku pkai selendang ala2 jala
*siyes aku xtaw selendang ni nma apa.


jom rmai2 serbu contest ni!!
mnang kalah blakang kira, jnji enjoy! hik3

sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

2 comments:

waniema said...

fewwwwwitt...mnis btoi cik adk ni..heee

nur iema said...

thanks...nk ngorat kna tny sik abg dulu..hehe

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~