jom exchange link >.

Sunday, September 26, 2010

boXer boLeh ke??

~salam y'll~

aku sebenarnya dh buntu fikir nk bagi apa ka cik abg aku...
burfday beliau bln 10 ni xlama dah tuh..
erk..sila jgn cop aku gila seks sbb tajuk entri kali ni cm 2 ye~

mmg aku kekeringan idea sgt utk pilih adiah nie..













gmbar:google

burfday beliau yg lepas aku dh bagi jam..smart siot beliau pkai..
tergoda aku..
perlu ke gtaw??heh!












ni gmbar hiasan.yg btol lg cumel cm aku
wlupon org ckp bear2 nih tuk pompuan je,
aku bagi jgk kt cik abg seketol cow teddy..
dy suka je..
sapa ckp laki xska teddy??
haha..















ni je yg pling lawa kt google..
baju pn aku dh kasi..
lg smart dr gmbr hiasan sbb aku yg plih special tuk cik abg.
hehe

abeh burfday dy taun ni aku nk bg apa??

boxer boleh ke??

p/s: aku xtawu saiz..ahaks!!
sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

2 comments:

miss sadiq! said...

boxer saiz M kowt!
ahaha!

nur iema said...

hahahaha...oi cena tawu? aku pn xtawu der...

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~