jom exchange link >.

Wednesday, December 8, 2010

malasnya!!!

aku malas nk hupdate blog. sebab??
- xdak idea nak post apa
- berukband selalu ada kt adik aku *mls nk gadoh ngn dia
- aku slalu xdak mood bila dok umah.

huhuhu...

t aku dh balik ukm aku blogging lagi. sana wifi lajuuuuuuuu..
tata ^^ sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

5 comments:

Panglima7 said...

Salam....jgn laaa malas cik adik yang manis...rajin2lah update...paling kurang 2 hari sekali. Cut and paste ajer citer2 yg menarik....tak semestinya dtg dari idea sendiri..boleh gak Panglima7 baca...huhuhu

miss sadiq! said...

tu la pasal..
agak pelik bila ko jarang update.. hihi..

nur iema said...

panglima7

w'slm.. okey la encik panglima. akan diusahakan =)

nur iema said...

sadiq

ape plak..aku rjen update bila kt ukm je. heeee.....

seri said...

yeay dah balik ukm dah !!

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~