jom exchange link >.

Wednesday, December 29, 2010

"1st GA from Aesya"


salam alaik..

hoho...dah lama aku tak di-tag utk kontest or utk giv away.
thanks kepada amirulbudiman yang menge-tag aku utk GA nih. heee..
mmg sgt comel menda itu shaye shuke.. weee ^^

syarat2 untuk menyertai GA:

1 - jd followers miss aesya...
SUDAH ^^


2 - letakkan banner dan link GA tu kt entri and sidebar.
.SUDAH ^^


3-buat 1 enrty psl GA nie..bertajuk "1st GA from Aesya"...
SUDAH


4-enrty dia..nyatakan moto hidup anda..
.APA EK..."RENDAHKANLAH HATI KITA UNTUK MEMBERI KEMAAFAN DAN
 MEMINTA MAAF KEPADA ORANG LAIN"


5-tag la 3 owg member...
6-tinggal kn link di SINI

dah selesai.... harap2 bertuah la.. comel sgt beg tu.. ^^

nur iema
sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

1 comment:

AesyaZealous said...

blog anda naik dpt cabutan bertuah. sila ke blog ye

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~