jom exchange link >.

Tuesday, December 28, 2010

shopping lagi??!! ish ish ish

salam alaik...

semua orang penah shopping kan? xkira la barang apa yang korang beli, dari disposable panties smpai rice cooker, still org pnggel shopping jugak kan.. dan semestinya ada yang boros cm aku dan ada yang berjimat cermat.. 

urghh!..skema la intro..uhuk3....

terus kepada cerita aku la senang.. 27-30 disember ni ada satu kolej kt ukm ni anjurkan pc fair. gila banyak barang ada jual. nma pon pc fair. aku tgk lap top xdak la bnyak mna sgt pon. printer pon ada la..gadjet banyak! toksah cakap la gadjet macam-macam jenis ada. habaq ja nak bentuk apa kaler apa, semua ada. yang buat lagi meriah kat Pusanika tu, nma je pc fair, org jual pakaian pon banyk..shawl la..blouse la, brooch pon banyak. Pusanika tu dah jadi "Masjid India Mini"..hehe.. 

kalau dah cam tu sekali meriahnya, memang jadi gatai tangan semacam je. ampa mesti penah rsa camtu. ngaku lekaih! oleh sebab tangan aku gatai aku g la tekan duit kat atm dgn harapan penyakit tangan gatai sembuh. dan memang berkesan jugak la. keh keh keh... saja gediks..jgn mara.. hahaha..dah ada duit di tangan ape lagi. shopping r.. ni menda2 yang aku borong..eh..runcit..??


headphone
rm20
novel
rm19

bluetooth adapter
RM12
brooch comel (10 bijik)
Rm10
DAN

external hard disc
RM170

so total....erk..kira sniri ah.hee.. lagi satu.aku lupa gtaw. ni aku shopping semalam okeh.. semalam...kemaren.. agak basi sebab kemaren pny cita.hee... tp ni nak gebang lagi ni.. ari ni aku kuar lagi p kajang pulak..ikut member2 g beli barang keperluan..keperluan la sgt kan. kih kih kih.. aku beli brg lagi la opkos... barang2 yang aku beli ari ni :

sabun pencuci pinggan mangkuk jenama Labour
span basuh pinggan opkos
Kiwi Kleen fabric starch
Maggi mini perisa kari n ayam
pewangi almari
rice cooker -xjadi beli

tu je kot..hehehe....agak boros la aku.. huhu.. nnt la aku godek2 cari  tips nk berjimat.. hehehe

tata..<3







sila like jika suka ;D www.tips-fb.com

3 comments:

@mi_RuL said...

pew...beli external disc 2...npa??bnyk sngt download ka???smpai x ckop memori...hak3

nur iema said...

@mi_RuL : bnyk download je ke baru boleh beli hard disc? sbb memori mmg xcukop pon! lappy murah la katakan.. ada 75GB je. huhuhu

qaqa said...

amboi3x hg sampai xnak sebut nma kolej kami naa~ salah 1 kolej di ukm kunun..hahaha
jap3x kiwi kleen stach bpe hinggit hg bli??

attention!!

sebarang cerita@rencana@cereka@cerpen yg disiarkan di dalam blog ini adalah pandangan pemilik blog semata2. tidak ada niat utk menjatuhkan@memalukan sesiapa. hanya sebagai sesuatu untuk dikongsi bersama pembaca.

sila maklumkan pada pmilik blog jika ingin share maklumat dlm blog ni.*saye xmarah pnya ^^

sekian~